Hjem > Nyheder > Indhold
Om VMSworks og Canton Fair
Oct 14, 2016

Om VMSworks og Canton Fair

Kina Import og Export Fair, også kendt som den "Canton Fair", er etableret i 1957. Co-vært af Ministeriet for handel af KINA og Peoples regering i Guangdong provinsen og arrangeret af Kina Foreign Trade Center, afholdes hvert forår og efterår i Guangzhou, Kina. Canton Fair er et omfattende internationalt handelssystem event med den længste historie, den største skala, den mest komplette udstille sort, den største køber fremmøde, den bredeste distribution af buyersand #39; kildeland og størst business omsætningen i Kina.

About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price

Efter 60 yearsand #39; reform og innovativ udvikling, Canton Fair har modstået forskellige udfordringer og aldrig blevet afbrudt.

VMSWorks kontormøbler også er vokset sammen med Canton Fair i de seneste år, VMSworks er holdt med tiden og fulgt foranstaltningerafKinas reform og åbning og ord udenlandske handel udvikling. VMSworks kontormøbler har været forpligtet til at drive transformationen og opgradering af udenrigshandlen og fokuseret på specialisering, markedsorientering, oplysninger program og globe perspective.we også forskud smart model og grøn udvikling. VMSworks erflytte fra en enkelt virksomhed til at eksportere kontormøbler til en omfattende one byder business design, tilbyder information og høring, produkter promotion og projekter med større og større fremskridt.

For at tilpasse sig til skiftende miljøet hjemme og i udlandet, vi, har VMSworks indførte den nye idé og vedtaget en markedsorienteret tilgang i erhvervsfremme. Vi sigter mod en bedre udnyttelse af informations- og teknologi og at skabe vores eget mærke i kampagnen.

Velkommen til vores fabrik og virksomhed, vi glæder os til at samarbejde med dig.

Af den måde, venligst tage sig af dig selv når du befinder dig i China.If har noget vi kan gøre for dig, bare kontakt os når som helst.

Relaterede nyheder