Hjem > Nyheder > Indhold
The Up Coming Folding Table Series af VMSwork
May 22, 2017

image.pngimage.png


Office foldebord spiller en vigtig rolle i de moderne kontormøbler. Funktionerne om letvægts og fleksibel af foldebord er i stand til at tilpasse forskellige kontorlokaler og anvende forskellige krav.

 

Efter udviklingen af kontormøbler frembringer VMS-værkningen af foldebordserien en moderne minimalistisk stil. Formet med træstruktur og mild linie, giver vores produkter dig et effektivt indtryk. Essensen af design fokuserer på metal Y-fødderne og caster understøttende struktur, den slanke ramme frigør mere plads under overfladen, da det er solidt for at opretholde hele vægten, fastgørelsesanordninger på hjulhjælpen hjælper bordet stående i udpeget position efter at have flyttet fra sted til sted placere. Desuden giver skruetilslutningen en bekvem samling, og foldebordet er let at transportere med KD-indstilling.

 

Udviklingen af vores produkter giver kunderne flere valgmuligheder om kontormiljø, foldetabellen skal bryde traditionel metode ved at øge kommunikationen og samarbejdet mellem arbejdspartner. Vi mener, at innovationen af denne ide forstørrer dit arbejdsområde med dets mobilitet og stabilitet.


Relaterede nyheder